Vriend worden van de Cultuurkoepel?

Op het Landgoed Willibrordus Heiloo staat een prachtig rijksmonument: de Cultuurkoepel. Deze voormalige kapel is ruim tachtig jaar het spirituele trefpunt geweest van de broeders en patiënten in de psychiatrische inrichting, die in 1929 door de congregatie van de broeders van Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes in Heiloo gesticht. Maar de geestelijke hulpverlening veranderde met de tijdgeest. In 2014 werd het landgoed opengesteld voor algemeen publiek. Er worden lezingen gegeven, muziek- en theatervoorstellingen gepresenteerd en het is een zakelijk en familiair centrum geworden.

De Cultuurkoepel is een vitaal onderdeel en trefpunt van de gemeenschap in Heiloo geworden. Het bijzondere gebouw is grondig gerestaureerd met bijdragen van de GGZ en het Rijk. Maar het moet permanent onderhouden worden om het in stand te kunnen houden. Stichting Vrienden Cultuurkoepel Heiloo heeft zich als taak gesteld een bijdrage te leveren aan de instandhouding en het publiekstoegankelijk houden van de Cultuurkoepel.

Hoe draagt u bij als Vriend van de Cultuurkoepel?

Als donateur van de Cultuurkoepel bouwt u mee aan de toekomst van de Cultuurkoepel en de plek van de Cultuurkoepel op Landgoed Willibrordus.

U kunt als particulier, of uit naam van uw bedrijf Vriend worden en ons steunen. Als particulier vragen wij u om €15,- of €25,- per jaar, en als bedrijf wordt u vriend vanaf €50,- per jaar.

Liever eenmalig een bedrag schenken: dit kan natuurlijk ook! Vergeet niet te kijken naar de gunstige voorwaarden wat betreft schenkingen aan stichtingen met een ANBI-status. Voor meer informatie over onze bedrijfs- en sponsorpakketten: klikt u hier.

Welke voordelen heeft u als Vriend van de Cultuurkoepel?

Als vriend van €15,- en €25,-:

  • U krijgt toegang tot speciaal voor de Vrienden georganiseerde activiteiten.
  • U ontvangt maandelijks de digitale Vrienden-nieuwsbrief, zodat als eerste op de hoogte bent van de ontwikkelingen in de Cultuurkoepel en op het Landgoed Willibrordus.
  • U krijgt korting en voorrang op activiteiten die door de stichting georganiseerd worden.
  • U krijgt als Vriend voorrang bij de jaarlijkse Willibrorduslezing.
  • En niet onbelangrijk! – U kunt zeggen dat u bij heeft gedragen de Cultuurkoepel in stand te houden!
  • Extra als Vriend van €25,-
  • U krijgt korting en voorrang op muziek- en theatervoorstellingen die in de Cultuurkoepel georganiseerd worden.
  • U meldt zich aan door uw gegevens hiernaast in te vullen. Wanneer u ‘Aanmelden’ klikt wordt u gevraagd om €15,- of €25,- over te maken aan Stichting Vrienden Cultuurkoepel Heiloo. Dit is het eerste termijnbedrag, en door dit bedrag over te maken gaat u akkoord met een jaarlijkse incasso-machtiging en schrijft u zich automatisch in voor de Vrienden-nieuwsbrief en de nieuwsbrief van Koepel BV – het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de exploitatie van de Cultuurkoepel.

Opzeggen, voor de machtiging of voor de nieuwsbrief, kan uiteraard op elk moment. Om dit te doen stuur je een mailtje naar secretaris@cultuurkoepelheiloo.nl

Contact

Wilt u Vriend worden, maar heeft u vragen over het lidmaatschap? 
Vul het formulier in en we reageren zo snel mogelijk op uw verzoek.

Kennemerstraatweg 464
1851 NH Heiloo