Activiteiten

Open Monumentendag

Open Monumentendag was een succes. Veel optredens en de inloop liep goed door. Mooi om te zien hoe veel mensen nieuwsgierig zijn naar de Cultuurkoepel en hoe het gebouw er van binnen uitziet.

Willibrorduslezing 2023

8e Willibrorduslezing door Ronnie van Diemen, voorzitter Jeugdzorg Nederland

Durf te kijken door de ogen van het kwetsbare kind in zijn omgeving. Wat draagt dan bij aan hun gezondheid en hun toekomst? Op zaterdag 4 november gaat Ronnie Van Diemen dieper in op dit thema tijdens de 8e Willibrorduslezing in de Cultuurkoepel. De titel van de lezing is ‘Het is maar net door welke ogen je kijkt.’

De jeugd en hun toekomst

Ronnie van Diemen is voorzitter van Jeugdzorg Nederland. Ze kijkt vanuit deze functie naar de zorg voor de meest kwetsbare mens: het kind dat in de klem zit. Van Diemen ziet een kind dat nog een toekomst voor zich heeft en waar iedereen binnen de samenleving een belangrijke verantwoordelijkheid heeft.

De van oorsprong kinderarts wordt gedreven door haar passie voor de kwaliteit van de gezondheidszorg. Binnen de topmanagementgroep heeft Van Diemen diverse functies bekleed. Als leidraad in haar werk heeft zij zichzelf steeds de vraag gesteld: draagt dit bij aan de gezondheid en zorg die je je eigen familie en naasten gunt?


Meld u aan!

Voelt u zich aangesproken door dit bijzondere en actuele thema, meld u dan hier aan.
Zaterdag 4 november om 17.15 uur in de Cultuurkoepel. Inloop vanaf 16.45 uur. Het programma eindigt rond 21.00 uur. De kosten zijn € 7.50 inclusief de Willibrordus (vegetarische) maaltijd.

Kijk op de site voor meer info en de historie van de Willibrorduslezing

Contact

Heeft u vragen over de dagelijkse praktijk van de stichting?
Vul het formulier in en we reageren zo snel mogelijk op uw verzoek.

Kennemerstraatweg 464
1851 NG  Heiloo

secretaris@vriendencultuurkoepelheiloo.nl