Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Hoogtezondagmiddag: Edsart Udo de Haes

19 januari 2020 @ 14:30 - 17:30

€15

De dag voor ‘de somberste dag van het jaar’ organiseren we een warme wintermiddag speciaal voor de Vrienden van de Cultuurkoepel. Geniet van de prachtige, rijke klanken van flamenco-gitarist Edsart Udo de Haes, heerlijke zuidelijke versnaperingen verzorgd door de Keuken met Karakter.

Laat je boeien door de verhalen van de verschillende vrijwilligers die zich dag in dag uit inspannen om het Landgoed Willibrordus te maken tot wat het is. In het tweede deel van deze middag wordt u meegenomen op een uitgebreide rondleiding langs de beeldende kunst; de kelder onder de betegelde vloer; en de geschiedenis van het kerkorgel. Een ideaal moment om mee te maken waarom u Vriend bent van de Cultuurkoepel.

Somberheid? Hoezo! Er is genoeg te doen.

Edsart Udo de Haes

Edsart is een opvallende flamencogitarist werkzaam in Nederland, Spanje en daarbuiten. Zijn composities hebben een eigen taal met een rijk idioom. Muziek waarin hij de elementen van zijn klassieke conservatoriumopleiding gebruikt die in het brede flamenco universum passen.

Zijn gitaarspel wordt in Spanje geprezen om de prachtig klinkende sferen die als de kou van het noorden tot diep in je botten door dringen. De Nederlander wordt daar omschreven als de geboorte van een nieuwe flamenco die een vloed aan tongen zal los maken, een buitenlander die met zijn gevoelige en filosofische spel het stokje van de Spanjaarden kan overnemen.

Internationale pers over Edsart’s solo albums:
De Telegraaf: “Nederlander steelt de show in de flamencowereld.”
Huffington Post (VS): “Een brok in je keel verwekkende opname.”
Bid Music (Canada): “Één van de beste jonge gitaristen in dit complexe muzikale genre.”
Chalaura (Spanje): “Sensationele gitaar CD.”

 

Tickets

97 beschikbaar
Ticket15.00

Gegevens

Datum:
19 januari 2020
Tijd:
14:30 - 17:30
Kosten:
€15
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Vrienden Cultuurkoepel Heiloo
E-mail:
vrienden@cultuurkoepelheiloo.nl

Locatie

Cultuurkoepel Heiloo
Kennemerstraatweg 464
Heiloo, Noord-Holland 1851 NG
+ Google Maps