Evenementenagenda Vrienden

17 september Venetia Air

We hebben de speciale Vriendenvoorstelling van Venetia’s Air door theatergroep Lukka inmiddels  doorgeschoven naar 17 september. Laten we hopen dat we dan elkaar weer persoonlijk kunnen begroeten. We houden u op de hoogte!

 

 

 

6 november Willibrorduslezing

Op zaterdag 6 november vanaf 17.00 uur vindt de 6e Landgoed Willibrorduslezing plaats in de Cultuurkoepel Heiloo. Het bestuur van de Stichting Vrienden Cultuurkoepel Heiloo en het Willibrordusgenootschap heeft de eer prof. Dr. Ir. Jaap Seidell dit jaar als spreker te mogen presenteren.

Prof. Dr. Ir Seidell is sinds 2002 hoogleraar Voeding en Gezondheid aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Als deskundige op dit gebied adviseert hij nationale en internationale wetenschappelijke organisaties, waaronder de World Health Organisation en de Gezondheidsraad. Hij is lid van de Koninklijke Hollandse Maatschappij der Wetenschappen, publiceerde ruim 500 artikelen in wetenschappelijk tijdschriften, is vaste columnist van Het Parool en Het Financieel Dagblad, twitteraar en als veelgevraagd spreker neemt hij actief deel aan het maatschappelijk debat.

Rondom de lezing zijn meer activiteiten . Naar verwachting is medio augustus het programma definitief bekend. In ieder geval zullen weer leerlingen van de basisschool Willibrord uit Heiloo voordrachten houden met de titel:  “Dichtbij Willibrordus”

Na afloop van de lezing kunt u genieten van de Willibrordusmaaltijd. Een heerlijke stamppot verzorgd door de Keuken met Karakter. De ingrediënten van de stamppot zijn uit de regio afkomstig.

Voor € 5 koopt u een kaartje voor de lezing, inclusief de overheerlijke Willibrordus stamppot-maaltijd na afloop van de lezing. Na afloop van het programma zullen de bestuursleden van de Stichting Vrienden Cultuurkoepel Heiloo u uitnodigen tot een kleine bijdrage aan het evenement.  Meer info 

 

16 januari Hoogtezondagmiddag

De speciaal voor de Vrienden geplande Hoogtezondagmiddag in de Cultuurkoepel zal het duo Anke Buringa-Lont, dwarsfluit en Bernard van den Boogaard, piano een programma spelen met stukken van George Enescu, Claude Debussy en eigen werk van Bernard van de Boogaard (Phoenix variaties voor piano 1987 en de Sonate voor dwarsfluit en piano 2020.) Een prachtig programma.

De Hoogtezondagmiddag zal plaatsvinden op de zondag vóór Blue Monday, de derde maandag in januari, volgens velen de meest deprimerende dag van het jaar.

 

Contact

Heeft u vragen over de dagelijkse praktijk van de stichting?
Vul het formulier in en we reageren zo snel mogelijk op uw verzoek.

Kennemerstraatweg 464
1851 NG  Heiloo