Doneren en sponsoren

Voor de instandhouding en restauratie onderneemt Stichting Vrienden Cultuurkoepel Heiloo activiteiten voor het werven van Vrienden, fondsen, donateurs en sponsors. Hiermee worden investeringen mogelijk gemaakt voor onderhoud, restauratie, geluid, licht en aankleding van dit cultuurpodium. Door uw bijdrage kunnen veel mensen blijven genieten van een bijzonder monument op een historische locatie.

Doneren

Wilt u een bedrag doneren en zo uw Vriendschap tonen? Heel graag!

U kunt een eenmalige donatie doen door uw gegevens én een bedrag naar keuze hiernaast in te vullen. We nemen snel na uw donatie contact met u op om u te bedanken voor uw interesse en bijdrage aan de Cultuurkoepel!

Culturele ANBI

Vergeet niet te kijken naar de gunstige voorwaarden wat betreft schenkingen aan stichtingen met een ANBI-status. Stichting Vrienden Cultuurkoepel Heiloo heeft een ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit houdt in dat schenkingen of donaties fiscaal aftrekbaar zijn. Particuliere schenkers mogen 125% van hun belastbaar inkomen aftrekken met een maximum van € 5.000,- per jaar.
Het bestuur van de Stichting Vrienden Cultuurkoepel Heiloo bestaat uit vijf personen. Zij onderhouden direct contact met de Vrienden, de sponsors en de programmamakers. De bestuurders ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden.

Een rekenvoorbeeld

Investeer je jaarlijks € 5.000,-  in de Cultuurkoepel dan betaal je als vaste donateur voor 5 jaar  € 1.750,-  per jaar (bij een belastingtarief van 52%).

Sponsoren

Uw bedrijf als sponsor van bloeiende cultuur in Cultuurkoepel Heiloo? Zeer welkom!
Een flink aantal bedrijven ging u de afgelopen jaren voor. Wij bieden sponsors, partners en andere relaties waarmee wij een samenwerkingsverband hebben speciale, langlopende arrangementen aan.
Geïnteresseerd? Neem vooral contact met ons op door een mailtje te sturen naar voorzitter@vriendencultuurkoepelheiloo.nl  om te informeren naar de manieren waarop samenwerking mogelijk is. 

Meer info over de mobiele tribune

Totaal: € -

Contact

Heeft u vragen over een donatie, of wilt u meer informatie over zakelijke samenwerking?
Vul het formulier in en we reageren zo snel mogelijk op uw verzoek.

Kennemerstraatweg 464
1851 NH, Heiloo